Изчезнал вид ли е подходящата врата за външни атмосферни условия?

Мислите си, че е по-лесно да изберете външна врата за апартамент, отколкото за къща, където през лятото ще бъде подложена на силните слънчеви лъчи, а зимата ще бъде затрупана от сняг. Чудите се дали може да я съчетаете с фасадата на Вашия прекрасен дом. Възможно ли е въобще да намерите толкова издръжлива блиндирана входна врата и колко пари ще Ви струва това удобство?

Аз имам отговор на всички Ваши въпроси. Вече не е толкова трудно да изберете входна врата, която да пасне идеално на дизайна на къщата Ви и заедно с това да бъде здрава и устойчива на външни влияния.

Входни врати Т 712, 539 и 516, които са с UV защита.

Първият модел е изцяло метален, праховобоядисан, с метален лист с дебелина 1.2 мм, допълнително метално оребряване и минерална вата за шумо- и топлоизолация за студените вечери. Габаритният размер е 90/200 см, но може да бъде изработена и врата по Ваши размери, специално за клиенти с по-малки или по-големи строителни отвори. Касата е регулируема и обхваща зид с дебелина чак до 50 см. Моделът се предлага за външни условия, тъй като е със специална защита. Има елегантно чукче и шпионка, които се поставят на височина, удобна за Вас. Цветовата гама на Т 712 е разнообразна. Моделът се предлага в бяло, златен дъб и африка.

T 712 C 2

Блиндирани врати Т516, Т539

Друг вид подобни блиндирани врати са Т 516 и Т 539. Те биват метални, с метално оребряване и пълнеж тип „пчелна пита”. Тези модели са с фиксирана каса 10 см, но това не трябва да Ви притеснява, тъй като останалата част от зида, може да бъде облечена с уширителни планки и первази в същия цвят. Габаритът е 90/197 см и 96/200 см. Вратите за външни условия са с изящни дръжки, шпионка и красиви фрезовки. Покритието е PVC, а UV-защитата предпазва вратата от вредните атмосферни влияния.

Изчезнал вид ли е подходящата врата за външни атмосферни условия?

Е, в никакъв случай не е! А, изборът, коя да бъде тя е изцяло Ваш!