Интериорни врати

Интериорни врати от Експерт Варна. Перфектната комбинация от стилен дизайн и качествена изработка на най-добри цени. Благодарение на огромното ни разнообразие от модели, за Вас би било изключително лесно да намерите мечтаната врата. Стилни и максимално здрави – интериорните врати от Експерт Варна са гаранция за качество. Предлагаме две висококачествени серии: Стандарт и Граде, които съчетават ниски цени с немско качество. Моделите се предлагат както фрезовани, така и плътни, като ще се радвате на богат избор от нашия каталог.

Интериорни врати на достъпни цени от серия Стандарт

Красиви и елегантни, при тях крилото е изработени от HDF материал, а рамката от масивна иглолистна дървесина. Предлаганите модели са класически, с фрезовка и със стъкло. Палитрата от цветове е изключително богата. Подходящи както за дома, така и за офиса, внасят усещане за лукс.  Произведени от утвърдени производители, те са и едни от най-достъпните. Предлагат всякакви модели – от по изчистени, до по-екстравагантни.

Немско качество с врати Gradde

Интериорни врати с модерна визия и  гарантирана здравина. При нас получавате немско качество на най-добри цени. Стъклените орнаменти до допълват по изключително елегантен начин вратите Gradde, a заоблените ръбове ги правят максимално безопасни. Предлагаме също така и плътни варианти. Вратите Граде се произвеждат в едни от най-добрите заводи в Европа.

Бърза доставка и монтаж

Нашият квалифициран персонал ще вземе прецизно размерите и ще монтира по най-правилния начин и за нула време избраните от вас врати. Това, че разполагаме с голяма складова база с налични модели е предпоставка за възможно най-бързата доставка.

Защо врати Експерт?

Благодарение на това, че сме утвърдени вносители, предлаганите от нас цени са възможно най-ниските в град Варна, а качеството е гарантирано.

Filter products / Интериорни врати / Showing 1 - 15 of 121 results
Цвят
Размер крило
Размер врата
Дебелина крило
Покритие
Категории
Сортиране