5 експертни съвета за aксесоари за врати

Нека започнем с основния показател за добър вкус, а именно мебелите. Когато човек започва да ремонтира жилището си основната мисъл в главата му е да внесе свежест, спокойствие и усещане за изцяло нов дом.

Като цяло се свежда до подмяна на мебелите – дивани, холова гарнитура, спалня, нови цветови комбинации в десените на тапети или боя за стените. Един нов паркет или плочки също играят голяма роля за обновяването на дома. Но като цяло има един акцент в обновяването, който променя изключително въздействащо вида на дома, а това са именно вратите.

От изключителна важност за да притежаваме бляскав и стилен дом са различните аксесоари за врати.

Съществуват различни разновидности на врати като характерните за тях показатели са: размер, модел, качество, материал от който са изработени, степен на защита, изолационен материал и т.н.

Аксесоари

В този материал ще наблегнем основно върху най-важните акценти – аксесоарите.

Като един от най-забележимите аксесоари и основна съставна част от визията на една врата има обкова и по-специално дръжката. Съществуват всякакви разновидности като основните са подвижни и неподвижни дръжки във формата на: кръг, овал, топка, пура и т.н.

Друго много важно предимство като аксесоар са фигурите и формите на и върху модела. Има богат избор от набори за врати като остъкление, форми, цветове и съчетание на десени…

Много подходящи са и малките ефектни детайли, като катинари в различни фрезовани фигурки и цветове.

По-нестандартните ключалки – с изографисани надписи или вдлъбнатини. Могат да са в актуални цветове или тематични фигури изобразяващи цветя, животни също допълват цялостния облик на една врата.

zvanets

Стил в интериора

Съществуват много и различни акценти в интериорния дизайн, както за разположение на помещенията в жилището, така и в аранжировката на мебели, цветове и дребни аксесоари. Ако до сега не сте обръщали по-особено внимание на тях, замислете се колко свежест биха внесли в дома ви. Няма нищо по-впечатляващо от една малка частица стил и акцент, който може да приложите върху старата си врата, или дори върху нова такава. Важното е да не прекалявате с набора от форми, цветове и шарки.

Открийте вашия най-стилен и желан аксесоар и го сложете като акцент на вратите си, ще се изумите от резултата.