Входната врата – лице на Вашия дом

Тя е обликът, който Вашите близки, приятели, познати и непознати виждат първоначално. Входната врата може да разкаже много и то само от пръв поглед. Не е необходимо вратата на дома да е с прекалено висока цена, за да изглежда добре. Всяка една входна врата притежава своя чар. И в комбинация с това, когато е добре поддържана тя не би останала незабелязана.

Входните метални врати са най-актуалните модели у нас през последните няколко години. С изтънчен и добър външен вид и с изпитано качество те се наложиха като едни от най-продаваните врати на пазара.

vrata s klyuch

Конструкция на входната врата

Конструкцията на моделите позволява инсталирането им при различни условия. Те могат да се монтират както за мазе, вход на къща, апартамент, офис, така и като гаражна и друг вид врата. Изключително богатото им видово разнообразие позволява широко приложение на моделите. Допреди известно време имаше силно ограничение при монтирането им, от гледна точка на размери, влияние на атмосферни условия и т.н. Технологиите се развиват с всеки изминал ден, което води не само до усъвършенстване на самото производство, но и до модифициране и подобряване на външния им вид. Металните врати позволяват развихряне на въображението на клиента чрез създаване на мечтания визуален ефект на вратата. Те могат да се боядисат в различни цветови нюанси, с което не остава никакво съмнение за несъответствие с интериора на жилището.

Съчетание на вратите

Съчетаването с дървесните декори също не е проблем за металните врати, тъй като при монтирането им в затворено пространство, металната им конструкция може да бъде облечена в различно покритие, което по никакъв начин да не отстъпва на вратите изработени изцяло от масив.

Прахово боядисаните модели предлагат на клиентите продължителен живот на експлоатация, лесна поддръжка и възможност за корекция по конструкцията като промяна на цвета например.

Който и вариант на входна метална врата да изберете няма да сгрешите доверявайки се на металните модели.